wintersport fiesch chalet wallis eggishorn
Lara Winter

Chalet Lara bestaat uit 2 aparte woningen. De benedenwoning is geschikt voor 2 personen en de bovenwoning voor max 6 personen. De woningen kunnen apart of gezamenlijk gehuurd worden. Ideaal voor 2 gezinnen of een grotere groep.

 

De beide woningen zijn rustig gelegen met fantastisch uitzicht en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Op loofafstand van de gondel en centrum van Fiesch met restaurants, winkels, bakker, station, VVV ed.

 

 

Bendenwoning:

Entree, ruime lichte woonkamer met moderne luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (oa. vaatwasser). Slaapkamer met 2 persoonsbed en moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de woning toegang naar de tuin.

 

Bovenwoning:

Entree, hal, badkamer met bad/ douche, wastafel en 1e toilet. Zeer ruime lichte woonkamer met adembenemend uitzicht rondom het huis en toegang naar ruim balkon. Open luxe moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (oa. vaatwasser). Vaste trap naar 2e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, moderne badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Tevens is er een wasmachine beschikbaar in de garage/schuur.

 

terug naar het overzicht

Lara bovenwoning tot 7 pers

Lara benedewoning tot 4 pers

 

 
   
 
  
 

 

 

 

 

 

 

Chalet Vermietung Fiesch

Familie Imhasly

Obere matte 4

3984 Fiesch

info@fiesch.net

 

 

mob 0041(0)79 826 68 73

 

Winter filmspot